Kedves Testvérünk!

A Fényrend Közösség hírlevelét olvasod, amelyben közelgő programjainkra, valamint nemrég közzétett spirituális előadásainkra hívjuk fel a figyelmed. Kérjük, hogy továbbítsd ezt a levelet mindazoknak, akiket érdekelhet közösségünk tevékenysége. Köszönjük!

Online változat

Meditációs est Hajdú Laurával
December 2 | 19•00-21•00 | Magnet  - Hamvas terem (Bp., Andrássy út 98.)

Meditációs est Hajdú Laurával

Ebben az évben utolsó alkalommal december 2-án tart meditációs estet Hajdú Laura tisztánlátó, tanító, gyógyító. Az est folyamán elsőként ismertetőt hallhatunk a decembert kísérő energiákról, valamint a további aktuális feladatokról és nehézségekről amelyeket leginkább spirituális fejlődéssel és tudatossággal lehetséges megoldani. Az aktuális folyamatok ismertetését követően vezetett meditáció következik.

Hozzájárulás: 3000 Ft.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A meditációs estre NEM SZÜKSÉGES előjelentkezni!

A 190 férőhelyes termet kb. 18•30-kor nyitjuk meg, a rendelkezésre álló helyek elfoglalására akkortól van lehetőség, érkezési sorrendben. A beléptetési folyamat gyorsítása érdekében kérünk, hogy pontos összeggel készülj. Várunk szeretettel!

Megnézem a Facebook-on

Hajdú Laura új csatornája
Laura új, önálló YouTube csatornát indított

Hajdú Laura tisztánlátó, tanító, gyógyító előadásai és üzenetei a jövő évtől kezdve új, önálló YouTube csatornán tekinthetők meg. A Fényrend 2015 ősze óta segédkezik Laura nyilvános előadásainak, meditációinak szervezésében, későbbtől pedig közvetíti Laura rendkívüli videó- és hangüzeneteit. Az elmúlt 4 év során készült 17 felvételt professzionális hang- és képminőségben nyújtottuk át a Laurát követő testvéreinknek. Az előadásokról, meditációs estekről, valamint néhány Laura által szervezett egyéb programról internetes felületeinken, valamint hírlevelek formájában adtunk rendszeres tájékoztatást.

Mint minden nagyszerű dolognak az életben, e közös munkának is elérkezett a vége, azonban minden vég egy új - még csodásabb - kezdetet hordoz magában. Laura - hála kiemelkedő képességeinek, hitelességének és égi támogatásának - egyre növekvő követő táborral rendelkezik. Ugyanezen folytonos növekedés jellemzi a Fényrend követő táborát. E kölcsönös növekedési folyamat egyrészt számos alkalommal okozott félreértéseket, másrészt a többszörös szervezéssel járó, növekvő feladatokat a Fényrend a továbbiakban nem tudja hatékonyan ellátni.

Mindezek okán - közös döntésünknek megfelelően - Laura és a Fényrend egymástól egyre függetlenebb módon jelenik meg a továbbiakban. E folyamat első lépése Laura új YouTube csatornája, amelyet később egy új, önálló honlap fog követni. Az átmeneti időszakban - ameddig csak szükséges - a Fényrend továbbra is támogatja Laurát a nyilvános események szervezési munkálataiban és szükség esetén további hangfelvételek közreadásával.

Laura új YouTube csatornáját az alábbi linkre kattintva tekintheted meg.

Megnézem a YouTube-on

A Belső Fény Útja Fényrend
2020 február 22-23 (szombat-vasárnap) | Vác környéke

A Belső Fény Útja a Fényrend 9 fokozatú spirituális képzése, amelyet Laci, a közösség vezető testvére tart. A résztvevőknek módja nyílik a elsajátítani az öngyógyítás, a belső alkímia, a mágia, a kézrátétellel történő gyógyítás, az angyalokkal való kommunikáció módszereit. Megismerkedhetnek a rúnákkal, a rovással, a tarot arkánumaival, a kabbalával, a kristályok alkalmazási lehetőségeivel, az agycella-cserével, és még sok egyéb módszerrel és önfejlesztési gyakorlattal. Minden fokozat egy teljes hétvégét vesz igénybe, amelyek 6 hetente követik egymást. A fokozatok egymásra épülnek, későbbi becsatlakozásra nincs lehetőség. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik késznek érzik magukat arra, hogy az egész képzést végigcsinálják.

JELENTKEZÉS: FENYREND(kukac)FENYREND(pont)HU, NÉV ÉS TELEFONSZÁM MEGADÁSÁVAL!

Hozzájárulás: 30eFt/fokozat.

További részletekért kattints az alábbi gombra. Várunk szeretettel!

További információ

Az AKTUS misztériuma Fényrend
Korábbi előadásunk felvétele

Az AKTUS misztériuma

Ha még nem láttad-hallottad volna ezt a videót, úgy ajánljuk figyelmedbe. A szexualitás olyan kétélű fegyver, amelyet az Emberiség korszakokon keresztül többnyire önmaga ellen használt fel, leginkább a tudatlanság és a vágy-gondolatok lángolása miatt. Valóban lehetetlen feltörni azt a bilincset, amellyel isteni lények kötötték és kötik magukat újra és újra az anyagi világ nehézségeihez? A felvétel alapján erre a kérdésre kaphatnak választ mindazok, akiknek van füle a hallásra.

Megnézem a YouTube-on
WWW Facebook Youtube Email